The 2-Minute Rule for מקדם אתרים
The 2-Minute Rule for מקדם אתרים
Blog Article
לאחר שנודע לבעלי האתרים על האלגוריתם החדש, הם יצרו שיטות, מניפולציות ותוכנות להעלאת דירוגיהם, כמו הפצת קישורים לאתר באתרים אחרים, יצירת קשרים עם בעלי אתרים אחרים. משום כך, פנו המפתחים של מנועי החיפוש למצוא שיטות אמינות נוספות לדירוג אתרים.
כותב על כל מה שנראה לי נכון ואישתי היחידה שמקבלת דין וחשבון.
אני עוקב אחרי דניאל זריהן זמן מה, וידעתי בהחלט שאשתמש בשירותיו כדי לקדם את העסק שלי בגוגל! דניאל, מעבר להיותו מומחה בתחומו, הוא נעים הליכות, אמין וצנוע. נפגשתי איתו פעמיים, הסביר וייעץ לי רבות איך לקדם את העסק.
דניאל ומיכל סופר מקצוענים, מכירים את התחום על כל רבדיו, מוצאים ונותנים פתרונות עם חשיבה מחוץ לקופסה בעולם השיווק הדיגיטלי.
בניגוד למי שסתם גולש בפייסבוק או גולל בין התמונות באינסטגרם, למי שמחפש בגוגל יש בדרך כלל גם כוונת רכישה / התעניינות ברורה.
אני שמחה להמליץ על מיכל מלינובסקי מחברת מסה מדיהמיכל עובדת איתנו, בעמותת נטע – המרכז לפיתוח קריירה, מזה שנתיים על פרסום בגוגל ואנחנומרוצות מאד מהתוצאות שהביאו לשיפור בתוצאות החיפוש האורגני שלנו ובמספר הפניות וכן משיתוף הפעולה של מיכל,שתמיד קשובה לבקשותינו
לעיתים תמליץ החברה להתחרות בזירה הנחשבת תחרותית, ולעיתים עיקר המאמץ יושקע בהשגת שליטה בתחומי הזנב הארוך - כפונקציה של תקציב העבודה והמאמץ הדרוש.
במהלך הראיון – הנה כמה דברים שכדאי לבדוק: מקדם אתרים טוב לא מתמקד רק בדירוגים של האתר בגוגל אלא גם ביכולת שלהם לעזור לעסק שלכם, כך שסביר שישאלו את השאלות הבאות: מה הופך את העסק שלכם ו/או התוכן שלכם לייחודי ולכן בעל ערך ללקוחות?
אפילו שאני "משוחד", הקידום האורגני לדעתי זהו ללא ספק אחד הערוצים הטובים והנכונים ביותר לשיווק העסק לטווח ארוך – ולא משנה אם זה עסק קטן או תאגיד.
בניגוד לתהליך של קידום אורגני שאולי תוכלו לבצע בעצמכם, ניהול קמפיין לא מוצלח יעלה לכם גם בזמן וגם בכסף.
היום אחרי שנה בדיוק, הכנו את התחזיות והתוצאות מדהימות, אנחנו לא נפסיק להמליץ עליכם,ממש בכל הזדמנות.תודה רבהושפו תותחים!!!
מהו קישור פנימי? מדובר בקישור בין עמודי האתר עצמו. היישום די פשוט אך מחייב עבודה מסודרת ויסודית על מנת לקשר בין כל read more עמודי האתר בצורה נכונה.
על איזה ביטויים הם מתמקדים? איך בנוי האתר שלהם? כמה עמודים יש להם? כמה קישורים נכנסים? איך נראית הנוכחות שלהם ברשתות חברתיות וכו׳. ברגע שאתם מכירים את המתחרים שלכם לעומק, תוכלו להימנע מהמון רעשי רקע ולמקד את עבודת הקידום שלכם בכיוון העיקרי שגוגל אוהב בחיפוש הספציפי אליו אתם מכוונים (האלגוריתם שונה מעט עבור כל שאילתה).
בנוסף, על פי התחרות של התחום בגוגל – לרובם גם יש אתר שהם מנסים לקדם בצורה כזו או אחרת.